Armband Online Kopen

6 stijlvolle soorten armbanden

stijlvolle soorten armbanden

armbanden zijn een eenvoudige en stijlvolle manier om elk type outfit te accessoriseren. Ze kunnen variëren van meerdere charms en armbanden voor de casual look of een enkel stuk om de elegante look te geven. Hier zijn een paar van de meest populaire soorten armbanden:

Bangle
De armband is gemaakt van een verscheidenheid aan niet-kostbare en kostbare materialen, zoals plastic, glas, hout, glas en zilver. Het is rond gevormd en is solide zonder flexibiliteit. armbanden zijn een geweldige optie om de etnische of exotische jurk aan te kleden en ze zien er geweldig uit wanneer een set armbanden beperkt is tot één kleur. Ze zijn ook geweldig voor de alledaagse, casual look, maar kunnen het beste worden beperkt tot een paar in neutrale kleuren. De originele armbanden werden als traditioneel stuk gedragen door vrouwen in Bangladesh, Sri Lanka, Pakistan en India.
Manchet
De manchetarmband is vrij dik en breed van stijl en ziet er geweldig uit in goud of zilver voor vrouwen, terwijl mannen dit item ook in leer kunnen dragen. Dit type armband sluit niet helemaal en heeft een kleine opening, maar voelt toch erg veilig aan tijdens het dragen. Als je van plan bent om de manchetarmband te dragen, is het het beste om het aantal andere sieraden dat wordt gedragen te beperken, omdat dit de kenmerkende uitstraling van dit edgy armsieraad kan wegnemen.

stijlvolle soorten armbanden
https://www.armbandonlinekopen.nl/

Schakels
De schakelarmband ontstaat door meerdere stukken van een vergelijkbaar type sieraden met elkaar te verbinden. De gekoppelde stukken kunnen variëren van de uitvoerig vervaardigde onderdelen gemaakt van waardevolle metalen of een meer eenvoudige kettingschakelstijl. Deze armband is geweldig voor de praktische, subtiele look en past gemakkelijk bij de meeste soorten outfits.

Charm
De bedelarmband begint als een eenvoudige gouden of zilveren ketting waaraan individuele bedels of hangers zijn toegevoegd. Dit bijzondere sieraad werd traditioneel gedragen voor bescherming of geluk. De bedels die aan de ketting worden toegevoegd, kunnen door de drager worden gekozen en bevatten vaak eigenzinnige of schattige bijlagen, of zelfs iets van persoonlijke betekenis.
Ketting
De kettingarmband is een eenvoudige stijl met aaneengeschakelde metalen lussen die het hele sieraad vormen. Het is een praktisch sieraad voor zowel mannen als vrouwen, en kan variëren van dun en elegant tot groot en dik.
Ontdek meer over de uitgebreide fashion armbanden.

Shares: